Dan före dan.

Jääääääla skit dag.

Fredag 19/12 08

Fem dagar kvar till jul, inte klar med julklappar, inte skickat julkort, ingen julkänsla och jag längtar bara till våren.
Men glad det är jag.
Hoppas innerligt att Aleks kommer hit på söndag, hoppas, hoppas, hoppas! Försöker fixa så allt löser sig till det bästa. Du är varmt välkommen hit i alla fall och det säger alla. Man ska INTE vara själv när det är jul. Vi får lösa detta till det bästa och det ska nog gå bra.

Ska iväg hem till Emma och Peter nu i alla fall och umgås lite. Så får vi la se vad kvällen har att erbjuda.

Puss och kram!

Himlen får vänta.

Precis sett en serie som går på svt, himlen kan vänta heter den.

Måste säga att jag är djupt och på riktigt berörd, jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga. Så otroligt mycket tankar och känslor som väckts. För tidigt att säga just nu, men på en dag så tror jag dessa människor som medverkar fått mig att se många saker i mitt liv på ett annat sätt. Ur en helt annan synvinkel. Alla människor borde se den.

Jag känner mig ganska tom på känslor jusst nu, alltså jag blev verkligen groteskt berörd, den tog mig med storm.
Omtumlande men så oerhört lärorikt.

Jag har ett litet problem.

Jag har ett litet problem jag skapat helt för mig själv. I min utbildning så finns det något som heter Projektarbete.
I det här projekarbetet får man göra lite vad som, som har något med min utbildning att göra.
Jag har fnulat lite på det där, och har kommit fram till att jag vill göra ett projekt av att praktisera, alltså ha praktik. Finemang, men jag vill inte göra det i sverige.

Antingen Oslo eller London, London är egentligen bäst för att då får jag en grym engelska övning på samma gång, dessutom bussiness engelska.

Men vilket land jag än väljer så behöver jag någonstans att bo under 6 veckor eller vad det blir, tänkte om jag väljer London så vill jag ha en vecka innan praktiken och "bekanta"  mig lite, har ju trotts allt aldrig varit där.

Men det är fortfarande boende som är ett problem, kan faktiskt inte bo på hotell så länge det har jag inte råd med ens i min vildaste fantasi. Men klart det vore najs. Men jag har nästan bestämt mig, jag vill verkligen göra den i London för o just öva på engelskan. New york vore ju helt klart coolast, men går åt lite mer cash då.

Jag hade en gång en vän, del 3.

Hör och häpna så va det inte allt som jag hörde av honom.
I fredags kväll så fick jag ett till mess, där det stod,
 
"jag blev helt paff, var nog inte redo för att höra av dig igen"

Vilket gjorde mig minst lika paff att få ett mess tillbaka, så svarade med att jag blev lika paff nu när han hörde av sig och att "inte redo" lät som att det inte hade varit en positiv överaskning.
Vilket han till och med också svarade på, med: Beredd är mer rätt ord.
Inte svarat på det, vet inte riktigt om jag tycker att beredd klingar så mycket bättre än redo?

Haha, drama, shit vilket tråkigt liv man kan ha när detta är en happening.

Andra advent, noll julkänsla trotts julmusik, röda dukar på borden och mossa tamejfasen överallt.

Planerar en längre resa till london med eventuell praktik framåt våren. Beroende på hur skolan vill lägga upp vårat projektarbete, och beroende på hur mycket pengar jag kan få tag i, så vore det najs att göra praktik av projektet och göra praktiken i London. Och det största problemet i så fall blir boende. Ingen som har en lägenhet till övers för billig peng i några veckor, soom råkar ligga i london?

Jag hade en gång en vän, del 2.

Tidigare så skrev jag et inlägg om en gammal gammal vän som jag inte hört av på ett år ungefär.
När han fyllde år för någon veckan sen så skickade jag ett medelande och trot eller ej men han svarade, dock inte allt för euntiastiskt (ingen jäkla aning om hur det stavas)
Svaret löd ungefär såhär : Det var inte igår, tack så mycket.

Men vad hade jag förväntat mig egentligen, att han skulle bli överlycklig och jag skulle göra hans dag. Haha, njaäää...

Men, i alla fall:P

3/12 08

Då var det december, december och 21 dagar kvar till jul. De här 21 dagarna kommer gå så otroooligt fort. Fortare än vad man kan ana. Nu har jag i alla fall fått upp julpynt i huset och 2 julklappar är inhandlade. Bara sisådär 18 stycken kvar, inte lika kul.
Har tänt massa ljus, trotts att det är mitt på dagen så är det mörkt. Men som sagt det är ju december, det brukar vara så då.
Så tyst och lugnt, riktigt skönt faktiskt. Ibland är det bästa sm finns att vara ensam och bara göra ingenting, eller gå runt och pyssla med vad man vill.
Tittade på julkalendern igår, stackars barn, inge juligt alls, mer vitt och sterilt. Och vad var dealen med hönorna? och gubben med ett halvt äggskal på huvudet. Nej tack vet jag pettson och findus. Haha, så efterbesvikelsen med julkalendern så satte jag på min dvd med pettson och findus julkalender.


RSS 2.0