Lördag/Söndag Första advent.

Har inte fått upp ett ända julpynt, inte en pinal, fått ner det från vinden, men nu ligger det utspritt på vardagsrumsgolvet i stället. Mycket vackert.
Som sagt har jag noll julkänsla, har en mensvärk som är utan dess like, jag är pigg som sjutton och borde sova för länge sen. Har tusen saker att göra i morgon, kommer inte ens hinna med hälften och dessutom vet jag, att jag kommer ha en läskig mensvärk i morgon med.
En sån som gör att man vill spy i tv och bara dö ungefär.

Har verkligen verkligen sett fram emot att gå på julmarknad och sen fika med vänner, men kommer vara ett helvete om jag ska dras med mens skit helvetes värken. Som att ja skulle föda trillingar. Scooore!
Inte för att jag klämt ut sådär jätte många trillingar men ja. skit samma.

Ångest, ångest ångest ångest.

Maaaaaaaaassa plugg att göra med, som jag verkligen inte förstått. Jag kan inte, läst det hundra gånger om nu men det vill inte in. Så måste få mamma att hjälpa mig igen. Haha snart är det hon som läst en kurs i företagsekonomi. Skönt att det snart är över.


Tanja!

Skriv en kommentar eller ett mail med din blogg adress, för den jag kollar på är inte uppdaterad :S Hoppas du har en lovely dag!

Julkänsla

Varje år brukar jag få en hysterisk julkänsla redan i början på november, men iår existerar den inte. Inte ens lite, jag försöker verkligen, det är ju ändå första advent i helgen. Gjort 4 julkort bara, de brukar vara klara vid den här tiden. Ingen aning om va djag ska ge i julklapp till någon heller, vilket också brukar vara i stort sett klart. Inte ens snön hjälper.
What to do?=O

Tisdag 25/11 08

Hade skrivit ett ganska långt inlägg, men så otrooooligt ointressant så jag tog bort skiten. Fast egentligen blir ju inte det här mer intressant. Läste svaret från Tanja precis och October fest nästa år låter som en sjukt kul idé =D
Ja är på, då tar vi roadtrip ner dit ;)

Vaknade halv 4 i morse med, helt otroligt trött nu. Haha, men fasen bara att bita ihop. Iväg och handla snart och sen hjälpa lillebror o hitta en kostym. Sen träffa Emma ikväll, en riktig heldag. Nej nu ska jag sätta en disk och duscha.

Hoppas ni har en lovely dag!


Skit dag...

Av någon dum anledning så vid klockan 2 idag blev jag på det sämsta humöret man kan tänka sig och det sitter i.

Ny dag i morgon och förhoppningsvis bättre humör.

Tanja söthjärta!

Min mail är inte riktigt med på noterna idag. Vet att du läser, så skriver här i stället, lite roligare =D

Jag mår bra, under omständigtherna är det faktiskt riktigt bra. Har dock fått grova sömnproblem av någon anledning. Vaknade vid 3 inatt och varit vaken sen dess, kunde inte alls somna om. Snöstorm ute och som vanligt försökte jag lösa världsproblemen i huvudet, ingen bra kombo om man vill sova.

Så, redan varit ute på min dagspromenad, i snöstorm och minusgrader. Haha, mysigt på sitt sätt, komma in och tända massa ljus och mysa. Helt underbart! Såå nu ska jag sätta igång en gigantisk panna kaffe, så jag håller mig vaken hela dagen. Kommer bli en utmaning bara det:P

Har satt igång min favorit winnerbäck skiva, och till min förfäran upptäckt att min favorit låt är så hackig så skivan helt och hållet hoppar över låten =/ Måttligt irriterande. Otroligt nödvändigt vetande.

Går det bra på jobbet?

Det är otroligt mycket snö ute, sjukt fint och ovanligt. Förra året var det ju inte snö i mer än några timmar i stöten.
Funderar på att ha en glöggkväll, bjuda hit några och snacka lite skit. Vore något det, om det är någon annan i bekantskapskretsen som läser, låter det som en bra idé? Aleks?
Du är ju såklart inbjuden du med, men kanske lite långt o åka från london, Thihi.

Hur går det med han du trodde du var lite intresserad av? Hänt något på den fronten?

Din idé med att vi kommer när sonya kommer tycker jag låter som en otroligt bra idé, dessutom är det säkert lite trevligare när det är vår och fint istället för mitt i vintern. Eller vad tror du?


Fan, vad jag saknar dig! Helt otroligt, slog mig bara sådär. Kom hem, Stockholm är inte detsamma utan dig.

By the way så blev kaffet som tjära. Lär få en hjärtinfarkt om jag ska dricka upp det här. Men smällar man får ta.

Haha, annorlunda svar det här blev, skriver precis det som ploppar upp i hjärnan, eller ja, de inte alltför konstiga sakerna som ploppar upp.

Du måste komma hit, så får vi ta en roadtrip =D=D Det vore sjukt kul, typ åka till gbg över en natt eller något och köpa glass. Eller något varmt kanske. Eller typ ullared, haha det vore jävligt kul. Kan vi inte??? Eller Oslo och hälsa på aleks.
Någonstans bara, inte varit på roadtrip än.

Jag har blivit helt beroende av Chailatte, först var jag otroligt emot det, bara för att det var en fluga. Men damn its good. Köpt hem massa Chaite, baristamjölk och en sån "skumma-mjölk-visp". För att kunna dricka såna hela dagarna, haha.

Eller så åker vi till Tyskland, köper massa billig sprit till nyår. Sounds like a plan. Vad ska du göra på nyår föresten? Vi har ju faktiskt aldrig firat tillsammans :O:O:O

Nu blev det här ett otroligt långt inlägg och svar också för den delen. 
 
Hope to hear from you soon my love, take care and I love you!

XXX
Stina





Torsdag 20/11 08

Fast egentligen är det ju fredag.

Varit på middag idag, mycket trevligt faktiskt. Blev bjuden på Julbord den 11, kommer bli mysigt =)
Annars har jag inte gjort ett skeat, skjutit upp pluggeriet en dag till, så i morgon har jag en hel drös med saker att göra =/ När ska jag lära mig egentligen, känns som att jag är lite av ett hopplöst fall när det gäller att skjuta upp saker till sista sekund.
Men men, Det blir nog bra tillslut. Alla de jobbiga ämnena avklarade nu i alla fall =D helt underbart faktiskt.
Ser fram emot nästa termin och marknadsföring, det tror jag är grymt kul.
Om det visar sig vara det ska jag nog försöka läsa lite fler kurser som rör ämnet, vore otroligt kul att jobba med det. Jag och aleks på en egen pr byrå:P det vore något det.
Eller vad tror du?

Oh, min darling Emma ringde idag och hade lyckats hitta ett ställe där det fortfarande fanns kvar av glögg 08 :D:D:D
Och om det fortfarande finns kvar i mörra ska hon köpa två till mig =D underbaraste emma:D
Stället är tillsvidare hemligt, så inte någon får för sig att köpa min två x:P haha.

Onsdag 20/11 08

Har du någon gång känt dig riktigt ensam?
Fast du egentligen har massor av människor omkring dig som bryr sig och förstår. Jag får såna slängar av ensamhet ibland. Förstår egentligen inte varför, för jag vet att jag inte är det. Men har en slags tomhetskänsla som kommer och går.
Undrar om det är rädslan över att bli ensam som spökar eller om det är något som fattas här i livet.

Och hur vet man egentligen vad det är som fattas, om det nu det som är fallet?

Nej, för mycket winnerbäck ikväll....


Pic


Lillskruttan

Vad jag bryr mig om nu...

...är att du kommer nära mig.
Även om det är försent att älska dig.
Vad jag bryr mig om nu.
Är att från samma säng, lyssna till samma regn.

Vad jag bryr mig om nu.
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut.


Har under de senaste månaderna nämnt denna låt. Lyssnat den sönder och samman, men jag älskar den. Kan verkligen "skriksjunga" med i den och vartenda ord kommer från mitt hjärta. Som terapi för mig, för allt har verkligen stämt in nu. Nu de senaste dagarna har allt fallit på sin plats.

Och det är precis såhär jag känner på något sätt. Svårt, så svårt.

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Låten har för mig någon slags dubbelmoral, precis som jag hade och kanske har lite fortfarande. Mitt velande blir glasklart och det är så underbart att i 5 minuters musik få det i ord. Och som nu i skrift. Måste få ett avlsut på allt det här, en gång för alla. Jag trodde jag hade det redan.
Men det blev tydligt idag att jag inte har. Den rösten, den rösten alltså.

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

För mig så var det verkligen på riktigt, kalla mig naiv, blåögd och patetisk. Men Jag hade lika gärna kunnat ge upp allt och bara fallit fritt. Gått på impulsen, om det här hade varit för 3 år sen, hade jag definitivt släppt greppet och bara låtit allt ske.
Men eftersom jag är vuxnare och mognare så har jag analyserat varenda liten känsla till botten, delat upp allt i små, små partiklar. Försökt att se till mitt eget bästa, vem vet om jag kommer ångra mig om 5 år. Kanske, kanske inte.
Frågan är vilken av metoderna som egentligen är bäst?

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Ibland så möter man någon som man klickar med direkt, som man dras till på ett obeskrivligt sätt och som verkligen har Det. Tror inte det händer så många gånger i livet, har ju bara varit här i 20 år än så länge. Men på något sätt så känns det som att man ska tillvara på dessa människor. På något vänster, få ett utbyte av det.
Tror det är det tanke sättet som stör alltihop nu.

Jag hade en röd tråd som jag verkligen stirrade mig blind på, som en motorväg var den, bara tuta o köra. Sen helt plöstlig så börjar det komma upp massa skyltar till något helt nytt. Ett ställe jag aldrig varit på.
Otroligt spännande.
Fort går det, så jag börjar vela vilken väg jag ska ta, det nya stället är ju så sjukt lockande. Med vackra skyltar, fin väg och ser verkligen lovande ut på alla sätt och vis. Så jag byter fil, ligger i mittenfilen ett tag.
Den gamla vanliga vägen till vänster och den nya fina till höger, ser hur avfarten närmar sig mot nya, fina stället.
Min beslutångest har mig i det grövsta greppet man kan tänka sig, så svänger av mot the new place, det blir heldraget och jag börjar ångra mig, hur tar jag mig tillbaka sen? Hittar ju inte alls, kommer ta jätte lång tid och jag kommer åka vilse på vägen, många gånger.
Så i sista, sista sekund så svänger jag tillbaka till mittenfilen. Men oturligt nog, glömde jag titta i döda vinkeln.
Jag krockar och blir stående tvärsöver de resterande filerna. Ingen kommer fram och jag tar mig inte där ifrån.

Precis där är jag nu. Jag hade tills ikväll helt glömt bort den döda vinkeln och det blev en rejäl krasch.

Imorgon kommer allt vara bra igen, bilen kommer vara bort bogserad och jag kommer sitta i en ny fin bil på min motorväg. Men nu för sekunden är jag fast, som i klister.

Lite sömn på det här kanske.


Svacka....

 Aleksandra säger:

Før at du var skit. Jag bajsar skit, sparar inte skit.

I love you Hun <3


Svacka....

 Aleksandra säger:

Før at du var skit. Jag bajsar skit, sparar inte skit.

I love you Hun <3


Snöflingor

Det snöar, massor, mest!
Direkt börjar det rycka i "tända ljus nerven", haha så nu är det ljus i hela lägenheten. Mysigt till tusen.
Ska strax börja förbereda maten, kommer nog bli as gott, för hoppningsvis, kycklingen har marinerats jätte länge nu.
Dock inte riktigt bestämt mig för vad det ska bli till efterätt än.
Kladdkaka med lite vit chokladmousse, eller så funderar jag på en vit kladdkaka, med chokladmousse och lime/jordgubbs sky. Men då måste jag gå och handla, vilket är jobbigt.

Men Kanske helt klart värt det, för den kakan är tokigt god:P mitt recept.
Slänger upp lite bilder senare på vad det blidde för gott.


Gucci, Chanell och lite Armani.

Har verkligen analyserat vilka rubriker och vilka inlägg som ger flest läsare. Slutsattsen är att när du döper ditt inlägg till antingen något som handlar om sex, eller något som har med något mode aktigt att göra så skjuter läsarna i höjden.
Så Från och med nu ska alla inlägg heta Gucci och sperma.
Nej, kanske inte. Men skulle deffinitivt öka läsarantalet.

Men tänk om alla som läser det här kunde kommentera också :D Det vore ju inte fel. Fick faktiskt en kommentar idag av min favorit bloggare. Vilket gjorde mig mycket happy.
Skinheadbarbiedoll, ja katter är mycket fina varelser, men min bodyguards korvar luktar inte rosor. Haha, but still love him.

Har faktiskt julpysslat, 3 kort blev det idag. Glitter tamjefan överallt och lim upp till armbågarna, men det kostar att ligga på topp. Det jobbiga är bara att glittret letar sig in överallt. Man kan dammsuga, sopa och torka men ändå glittrar det i hela lägenheten.

Hm, otroligt ointressant inlägg. Meen, men mitt liv är ganska ointressant=D

Torsdag 13/11 08

Håller precis på att laga lite mat, pasta med baconsås blir det. Enkelt, gott och snabbt.

Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med idag. Förmodligen blir det julkortspyssel, för att hinna med alla fram till jul. Men det är barta roligt.
Tänk om man kunde livnära sig på att göra julkort, då skulle jag bli en lycklig männska. Pyssla är nog det roligaste jag vet, skulle kunna göra det hela dagarna.
Men tyvärr betalar ju inte det några hyror eller mat på bordet, än så länge. Man vet ju aldrig.
Kanske kommer upp några bilder sen på mina alster.

Ja, thats it.

...

Som grädde på moset sket precis kattfan på golvet också.... Scooore!

Tålamod.

Jag är född utan tålamod, vilket egentligen är konstigt. Eftersom jag dessutom är född med otur.
Idag har varit en riktig otursdag, allt har mer eller mindre gått emot. Missade till och med bonde söker fru.
Vilket jag blev väldigt arg för att jag gjorde, men sen fick jag ett lyckorus när jag kom på att man kan kolla på det på hemsidan. Så myser ner mig i soffan i hopp om att få en halvtimmes underhållning. Men ack så fel man kan ha, datorn fuckade upp alltihop så blev istället 20 minuters tålamodstest. Ljudet låg ljusår före bilden och det hackade sig var tredje sekund.
Hade det inte varit för att jag är fattig och lagt ut massa pengar på datorn hade den på riktigt åkt ut från ballkongen nu.

Det var allt.....

Mullberry Bayswater

Min dröm i något år nu har varit att ha en äkta Mullberry bayswater, väldigt vacker väska enligt mig.

Ikväll så har jag varit på en middag, med folk som är, ja vad ska man säga. Låter så hemskt att sätta in folk i olika fack, men dessa var i alla fall i ett fack ovanför mitt fack, kanske till och med två.
Verkligen dragit mig  inför den här middagen i flera dagar och inte velat gå och vara låtsas social. Vilket jag alltid känner inför saker i och för sig. Men när jag väl får tummen ur och går dit har jag skit trevligt.
Men åter till saken, middagen. Jo, en av gästerna skulle ha en ny flickvän med sig och ja, det var väll det som gjorde det lite jobbigt. Har alltid svårt för nya tjejer, av någon anledning. Så på med bästa tröjan, fixa sig lite extra och ja, vill verkligen göra ett fint första intryck.

När vi kliver in genom dörren, så vad ser jag då inte. Jo, en sån väska som jag gått och drömt om och suktat efter i ett år nu. Men har verkligen inte råd att köpa en själv. Det jobbiga med det hela var ju då att jag, som piffat mig till max för att komma upp i deras facknivå, kliver in med en kopia av den här väskan.
Ser ägaren till väskan komma gående mot oss och snabbt som ögat vänder jag på min väska, för att hon kanske inte ska lägga märke till den. Men så klart, med min vanliga tur så är det första hon säger: Men gud! vi har ju likadana väskor!.
Jag försöker lite fint byta samtalsämne, men hon ba maler på om vart hon köpt den, undrar vart jag köpt min, disskuterar färgen osv. Jag fortfarande med väskan vänd mot mig för att inte avslöja min 300 kronorsväska.

När hon äntligen byter samtalsämne och går iväg, letar jag reda på första bästa garderob och gömmer den där, för resten av kvällen. Kunde lika gärna gömt mig där inne jag med, ända jag kunde tänka på genom tre rätter sen var den jäkla väskan och hennes som bara stod där och lyste i ögonvrån.

Nu ägnar jag till och med ett helt blogginlägg till den jäkla väskan.



over´n out



Ps pic


I slutet så är det bara jag, endast jag.

Därför kanske jag redan nu borde sätta mig själv i första rummet. Egoism är inte riktigt min sak faktiskt. Har väldigt svårt att sätta img själv i första rummet.
Jag läste en gång en bok, bättre självkänsla heter den. Där fanns en uppgift, minns inte riktigt vad just detta kapitlet handlade om. Men tror det hade något att göra med, vänner och vilja som var bra och vilka som var dåliga vänner.
Men i alla fall, uppgiften handlade om att göra en lista på de 5 viktigaste personerna i ens liv. Så om alla som läser detta gör en sån lista i huvudet.......

Klart?.....


Vilka har du nu? Bästa kompisen, eller kompisarna, någon eller några ur familjen, någon annan släkting?
Jag rabblade upp bästa kompisarna, pojkvän och mamma och pappa.

Hur många av er satte sitt eget namn på första plats? skulle gissa på noll. Om ni inte läst boken, eller jag nämnt det för er. Såklart gjorde inte jag heller det. Det är otroligt svårt att alltid se till sitt eget bästa, för hur vet jag egentligen idag vad som är bra för mig om ett år?

När jag står vi ett vägskäl mitt i natten, utan vägskyltar, utan pilar på marken, utan pannlampa, utan röda snören att följa och utan en sol som lyser upp min väg. Hur vet jag då vilken av dem som leder mig rätt och vilket som leder till ett snår.
Klart att man kan ta sig igenom ett snår också, men det tar tid, man får jobbiga skrubbsår, kanske till och med något djupt. Som i sin tur kan bli infekterat och ömt. Men med tiden hittar man kanske fram ändå. Kanske, kanske inte.
Vid nästa vägskäl blir man kanske feg, man blev avskräckt av det senaste snåret och är rädd för att kanske hamna i ett till. Hur motiverar jag mig att ändå välja ett av dem? Det här gången kanske det finns små röda snören att följa, men vem säger att inte de också leder till ett snår?

Ja.... Vem vet...

Jag hade en gång en vän.

Jag sitter och går igenom min gamla hårddisk och mitt ibland massa gamla fjortislåtar hittar jag Hela vägen - Ison och fille. Det är en otroligt speciell låt fortfarande.
Påminner mig om när jag var kanske 13, 14, kommer inte riktigt ihåg. Jag var upp över öronen förälskad i Mange. Mange med stort M som han kallades i dagboken. Vi har haft våra turer genom åren, hit och dit. Snart ett år sen jag hörde av honom. Vi fuckade till det rejält. Jag fuckade till det rejält.
Ångrar det så otroligt mycket. Önskar jag kunde dra tillbaka tiden ett år precis. Göra det ogjort och sen ha honom som min bästis igen.
Min flaggis och ubåt, den som alltid lyssnade oavsett vad, oavsett tid på dygnet. Massa roliga sms i stort sett varje dag och jag saknar det så otroligt mycket.

Vill inte att det här ska vara end of story. Vill verkligen ha honom tillbaka som vän. Hur gör man?
Eftersom jag fortfarande inte hört något på ett år, känns det som att vi kanske inte riktigt känner lika dant...
Men det är väll värt ett försök? Eller?

Han fyller år snart, tror jag ska skicka ett grattis sms. Så får vi se vad han svarar om han svarar.

Ett slag av saknad.

Hittade en tröja och hittade det jag skulle ha på panduro. Sökte även jobb där och hör och häpna så höll de precis på att anställa, dock bara säsongsarbetare, fram till jul. Men hey, det är i alla fall en månads jobb. Så ska in i morgon igen och lämna ett cv till dem. Var en sur gammal tant som var butikschef.
Men såna är det ju i så fall inte första gången jag stöter på.
Oh, hoppas verkligen, verkligen.

Men sen när jag var klar på panduro så satt jag på en bänk på sveavägen i regnet och tog en cigg. Helt plötsligt från ingenstans så saknade jag. Saknade något jag aldrig haft.
Men saknade skratten och långa telefonsamtal om ingenting. Saknade att ha det. Vad det nu var.

Mitt fina beslut fick sig en törn.


Pic


Tisdag 11/11 08

Läste precis min söta vän Alex blogg. Hon hade skrivit ett långt inlägg om falska vänner. Fick mig att tänka lite på det hela och jag förstår mig inte riktigt på falska personer. Förstår inte riktigt hur de orkar med sig själva. Jag har själv varit och är stundtals en riktigt skitsnackare, I know, I know. Men nu förtiden försöker jag verkligen att hålla mig, bita mig i tungan när jag håller på att säga något.
Men alla dessa personer som man en gång i tiden var skit tajt med. Som man nu råkar springa in i någon gång ibland när man är ute i Märsta. Mår illa av bara tanken på det.
"Nämen Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, hur måååååår du? Shitt vadlänge sen, vad gör du? vi måste ju bara ses o ta en fika. "
Någon som känner igen sig? Den fikan som båda så väl vet aldrig ens kommer komma på tal i nyktert tillstånd, eller i något annat sammanhang. Varför inte bara ett hej och sen inget mer. För När man väl träffar samma person i nyktert tillstånd så möter man inte ens dens blick. Falskt och äckligt ytligt.
Men de här fallen är ju inte ens vänner.

De absolut tråkigaste är vänner som försvinner så fort det kommer något nytt, de som blir helt andra människor när de är i ett nytt förhållande eller träffar "nya vänner". Så svårt att veta hur man ska göra med sånt. Jag vet ju att jag är långt i från samma person som jag var för några år sen. Men ändå, jag har inte bytt värderingar och allt sånt.


Man ska ha vänner som både ger och tar energi. De som bara tar ska man göra sig av med, för det orsakar bara mer krångel än nöje.

Nej, nu ska jag gå till tuben.

Pyttipanna

Är otroligt underskattat, äter inte det ofta alls, men fick ett ryck idag och tusan vad gott det var.
Ska snart bege mig in mot stan och titta runt lite och sen ikväll blir det massa plugg. Mindre kul, men helt klart nödvändigt.
Har en uppgift som är sen och sen två nya tills på söndag. Så skönt att ha dem gjorda redan.

Nej, nu ska jag fixa mig lite.

Pusshajj!

Måndag 10/11 08

Måndag, måndag, måndag.

Städat och fixat lite, annars har det inte hänt ett skeat. Rätt trisst dag faktiskt. Men, får göra Tisdagen till en bättre dag.
Imorgon ska jag försöka ta mig ut och in till stan lite, på apoteket, sen min favorit, panduro:D Kan gå runt där i timmar. Haha, och sen Gina, ska försöka hitta något fin tröja, bristvara i min garderob.
Något man kan ha på middag och sen gå ut i.
Det vore finemang=D


Död dödare dödast

Minst sagt, haft en grymt kul dag dock. Men nu är det sängen, fort som satan.

Stockholm



Mittälskadestockholm<3

Att skriva av sig

Har ju som sagt tidigare nämnt att mitt sätt att få ur mig saker är att skriva ner dem och sen glömma. Ja, eller i alla fall försöka glömma.
Det sista stadiet är svårt, väldigt svårt. Det krävs en hel vetenskap bakom det, som jag verkligen inte kan. För det kliar i mina fingrar ibland. Att kanske råka plinga iväg något, måste verkligen anstränga mig ibland och säga till mig själv.
Saker jag hör och ser på minner mig hela tiden och jag blir så otroligt trött på det.
Jag gör alltid om  misstagen att förknippa låtar och personer.
Vilket alltid har lett till att när det fuckat till sig så går det inte att lyssna på just den låten mer. Tog mig 4 år att kunna lyssna på wonderwall igen. Haha, det var tungt.

Men i alla fall, summan av kardemumman är den att det är väldigt svårt att glömma. Jag har väldigt svårt att bara sopa under mattan and move on. Även från små saker. Tror det är lite av en last faktiskt.
Hjälper ju lite att skriva ner det, och lite att byta favoritlåtar.

Men fortfarande inte helt ute ur huvudet, förvirrande alltihop.

Nej, nu blev det flummigt.

over´n out!

TacoPaj

Haha, här kommer ett recept på tacopaj. Endast för Aleks skull.

Ugn 200grader
Pajskal, gör ett från vilket random matpajsrecept som helst.

Fyllning:
Köttfärs, hm ett paket :S haha, kanske 400 gram.
Tacokrydda 1 pkt.
I burk krossade tomater
1burk majs
1stor paprika
1 gul lök
Salt, peppar.

Täcke:
1 burk cremefrech
Riven ost
salt

Hacka lök och paprika fint. Fräs i stekpanna tills löken blivit mjuk. Stek sen köttfärsen och häll i kryddorna, majs och krossade tomaterna. Salta och peppra om du tycker det behövs.
Låt det puttra ihop, tills det inte är så rinnigt.
Fyll sedan pajskalet.

Blanda samman osten och cremefrechen och salta och peppra om du vill. Lägg det sedan över köttfärsröran som ett täcke. In i ugnen, tills det fått en fin färg.

Servera med tacosås och tacochips, med en grönsallad till.

Fredag 7/11 08

Hm sitter och finular lite på Oslo, egentligen finns det ju inte cash till att åka nu. Men det kanske går att lösa, vi får hoppas det går att lösa. Fast, då kommer det ju fler problem, haha med cocktail klänning skor och så :D:P
Fast det är ju ganska roliga problem.

Morotskaka

Otroligt gott är vad det är. Precis bakat en, som blev ljuvlig.

Här är receptet:
Ugn 175
200g morötter rivna
2 ägg
2 dl socker
3/4 dl hasselnötter
1 dl mat/rapsolja
1,5 tsk kanel
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
1 krm malda nejlikor (om man vill)

Skala och riv morötterna, hacka hasselnötterna fint.
Vispa ägg och socker, häll sedan i oljan. Blanda samman mjöl, kryddor, bikarbonat, bakpluver och vaniljsocker.
Blanda ner morötter och nötter i smeten, vispa sedan ner mjölblandningen till en jämnsmet.
Grädda i smord och bröad form i mitten av ugnen. I ca 25 min.

Torsdag 6/11 08

Torsdag, torsdag torsdag.
What about it? Inte ett skeat.

Jag längtar till Oslo, BIG TIME.

Bara för ett tag, vi får se i vår. Jag har mina små planer. Får övertala någon att följa med, ska väll inte vara för svårt.

Imorgon är det fredag, middag med vänner, kanske?


Mrdustbag.

Efter mitt inlägg igår om dammsugarpåsar så fick jag en fin kommentar av Mrdustbag. Lite som Mrbig, haha.
Bara det att Mdustbag är en hemsida som säljer dammsugarpåsar och Mrbig är en snygg man från New york.
Men i alla fall, där kan man köpa dammsugarpåsar, utan massa krångel. Pffft.
När jag skrev in namnet på min dammsugare så fanns den SÅKLART inte. Min extremt vanliga tur när det gäller allt.

Men jag ska plinga iväg ett mail till Mrbig och hoppas på ett mirakel.

WoW nördande (känsliga läsare varnas)

Hehe, igår när jag satt och nördade lite så fick jag en rätt lustig bugg, allas kläder försvann, alla kutade runt i kallingar och slogs. Mycket roande faktiskt.


By the way...

Haha, som Emma skulle sagt, så går mitt fina beslut fortfarande superb.

Dammsugarpåsar

Det verkar vara ett återkommande problem, det är ju inte så att när man väl har 2 kvar i paketet så köper man nya. Utan det är när man använt den sista så pass länge så den är knökfull som man kommer på att shitt, det där var ju en sista. Så slänger man den och tänker vad skönt, en ursäkt till att inte städa.
Glömmer bort de jäkla påsarna några dagar och dammåttorna har raveparty på golven. Då gott folk är det helt plötsligt panik. Man (läs jag) åker till claesohllson, och försöker klura ut i denna djungel av dammsugarpåsar, två st modeller, vilken som kan tänkas passa i min dammkäkare.
När allt är omärkt och inget står någonstanns så tar jag en random.
Som jag nu, i snart 2 timmar suttit och modifierat för att få att passa. Mitt annars så uthålliga tålamod börjar tryta, svetten lackar och det är ännu stökigare än när jag började.

Nästa gång jag är på ett ställe som säljer dammsugarpåsar, av fler sorter än två lovar jag mig själv dyrt och heligt att köpa upp hela lagret. Amen.


Onsdag 5/11 08

Städa är det absolut värsta jag vet. Speciellt när inte jag stökat.

Måndag 3/11 08

Slog mig precis när jag skrev 3/11 att det går lite väl fort. Redan november, snart december. Insaine.
Åker till London om en månad tror jag, om vi fått ihop tillräckligt med cash tills dess. Men det hoppas jag, annars får det bli om två månader. Fast iofs, det kanske är finare på våren, eller det är klart att det är finare på våren, men är det värt att vänta så länge?
Då kommer jag fått ihop tillräckligt med cash för o åka till typ Thailand. haha, förmodligen varmare där:P

Helgen har varit lugn och skön faktiskt, inget speciellt alls som hänt. Precis vad jag behövde.

Inte ens märkt att det blivit höst än typ, mindre höstdepp åt mig :D 

Undrar hur nyår ska spenderas, vore kul att för en gångs skull hitta på något ordentligt och inte bara sista-minuten-fest. 
Någon som har ett nice landställe?:D Mitt är ju tyvärr sålt =/ Annars hade det verkligen varit perfekt, man kunde sova 10 pers, i säng. Sen fanns massa madrasser och shitt, så kanske en 15 pers, och sen kunde man bergis klämt in några till:P

Ikväll vankas det vin, mat och vänner :D redigt nice. 

RSS 2.0